dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

我又去左月海啦....

我又去左月海啦....

昔日一小我私家無咩家做, 公司又好, 出工前曾經做曬家, 無無聊聊, 又北上..........

皆係果為心機思, 又係念搵佢, 我諗年夜傢有睇開我d陳述, 皆曉得我近來沉曬月海果個@)...........

昔日一上到去, 曾經先去個抱抱, 再去個鍚鍚......

以後恰似老伴侶一樣, 不著邊際, 咩皆傾, 傾到連工夫皆無, 得返果十整廿分鐘

以後佢以9秒9工夫去回, 以後便開高興心......古次皆幾出格, 同平常皆有d唔係好同.......

不外答允左佢, 唔能夠再講得吟多, 以是對唔住吟多位, 不外能夠吟講, 去左吟屢次, 古次係最正.........

沒有喜勿小.....

喵呜_520 發表於 2023-8-23 01:06:23

不錯不錯,很好哦

veronica六 發表於 2023-9-12 13:35:56

好帖,來頂下

木易549 發表於 2024-1-4 17:53:19

:lol不錯

王建新1 發表於 2024-4-27 01:08:54

支持new161

直子的爱本 發表於 2024-4-29 19:31:35

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

风男人1984 發表於 2024-6-22 00:17:14

我是個湊數的。。。

笑看人生458 發表於 2024-9-4 09:41:25

沙發!沙發!

大地歌女妥 發表於 3 天前

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 我又去左月海啦....