dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

去倒流有怪遇

去倒流有怪逢

昔日本來諗住去搵幸運,等過馬路時睹到倒流招牌,記得近來有ching提過,決議轉呔,處所實係無家好提,但人客皆唔小,趕工夫曲房,部少跟住得三個no.供給,問右邊個年夜波便揀邊個; 囡囡到,奇迹線皆有3吋,對辦閘,part 1正途(即係無出格),RPP幾舒適,便係咁好天然打擊高低路,面知怪事呈現,先攻陷路,面知逢到葉問,格左幾下,覺察馬步好穩,惟有抛卻轉攻上路,面知居然逢到韋小寶,一掂便較足,合理布滿疑問之際,囡囡話去攞油,面知返黎佢又主動解甲,又自動車我lin,下路亦可隔住捽,末於係佢咀住lin以後發作,洗完腳問番佢做乜開端會同我對拆,佢話吊下我癮先喎,實係小喇叭,以後前臺show張Q傍慳返20人仔走人。

阿源285 發表於 2023-5-10 21:05:57

我搶、我搶、我搶沙發~

123457067 發表於 2023-5-17 21:46:53

小手一抖,積分到手!

忘不了情 發表於 2023-8-11 15:29:06

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

京托胡速越 發表於 2023-11-1 01:18:35

LZ說的很不錯

吴秀锦 發表於 2023-12-26 10:46:59

相儅不錯,感謝無私分享精神!

戏做顿 發表於 2024-2-23 08:55:43

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 去倒流有怪遇