dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

日途試鐘男 (一)

日途試鐘男 (一)

小弟第一次出陳述,唔好請勿狂插,最比如比定見!

睇左師兄D引見好耐, 末於上左日途玩番轉.

羅湖挨的去到, 司機停係天俊室第進口, 等我搵極皆睹唔到商務電梯進口, 有個似G客既妹仔用唔知何種傢城話似係問我搵邊度, 我無問佢, 最初本人搵到電梯進口.

我預先問師兄攞左德律風, CALL 鐘留定技師.

到去覺察 Locker room 比力小, 沖凉房無浴簾, 有D唔風俗; 但唔係成績, 快腳快足沖完凉便走房.

部少去講一年夜段家: "老細你念玩咩餐呢? 我哋有.......," 我皆係聽唔耳, 隻叫部少快D搵技師去.

囡囡房正式會晤, 五民標緻, 火蛇腰, 少腿遠足眼有紋身, 走肥. 從前係別的場輪牌凡是皆輪中囡囡係小肥, 古次實高興, 師兄無引見錯.

佢識D聽廣東話, 但唔係講流利廣東話, 皆好, 咁少D言語隔閡.

如常mm幫我除衫, 跟住便開端推拿, 按背先, 師兄皆講過技師之前係禦LUNG 直做過, 本人以爲按皆唔錯, 舒適赴任D訓著.

跟住囡囡話進來攞油, 又要等幾分鐘, 好鬼心慢. 番到黎以為解甲飛"爸"先推背, 又唔係, 帶住"爸爸"推左一陣, 叫佢唔駛做背, 隻做前裏便能夠,

佢便話法式係咁, 等多陣, 跟住又奶 (唔係佢果對), 係一杯幹奶, 用心滴, 又開端擔住粒果凍去遨遊, 佢好勤奮, 我便好易忍 ......

工夫閉係, 已寫完, 待絕......,

胡37 發表於 2023-2-9 05:20:12

好帖,來頂下

陈陈430 發表於 2023-8-4 20:03:21

:lol不錯

小小的鼻祖 發表於 2024-1-27 20:51:51

支持一下:lol

三个捌 發表於 2024-7-4 03:45:20

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 日途試鐘男 (一)