dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

講褲 Stephy

講褲 Stephy

所在:講褲
工夫:前兩天凌朝一面多
人物:【講褲等你欣】

前早一小我私家無聊,上個講褲挨個飛機,響電腦前睹個女女幾靚,便面左佢!
一房經已以爲佢好生心裏......

Part 1
好有力,估唔到女女肥肥,但便好有力,視多陣便曉得佢本來恰似【等你欣】減09港姐冠軍劉x婷,越視越似,不外似欣欣多D....好正,腳骨皆能夠,惋惜工夫不敷,按左十多分鐘便停腳好溫順話去攞油....

Part 2
皆係好溫順,好好玩,果為女女有D自得,偶然無故端會咬下你,嬌的的既....
上=無試,果為愛好唔年夜
中=可腳適口,Lin頭有D年夜,顏色有D深,不外皆算好靚,外形唔錯,竹筍......
下=底褲中遊走,一深化查抄,女女便好溫順同我講,可唔能夠唔好,果為怕收炎....我贊成、大白!
假如列位師兄念試下做圓圓,唔好錯過....

凌8乱 發表於 2023-2-19 02:39:26

LZ說的很不錯

雪域蓝眸蓝nz 發表於 2023-3-31 07:39:30

寫的真的很不錯

林之秋实 發表於 2023-5-5 06:57:50

好帖,來頂下

十年2017 發表於 2023-6-19 07:57:49

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

二狗子2017 發表於 2023-11-3 23:43:41

路過,學習下

雪域蓝眸蓝nz 發表於 2024-4-1 06:13:14

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 講褲 Stephy