dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

講副 no.*#

講副 no.*#

女女實人同相好唔近[睹有幾個技 C 換左新相,實係認唔到],係皮膚烏極少,
腳腳足足很多多少汗毛,下妹該當有 166cm,好肥 A 波仔,Part 1 無揼過齊程熱身,
嘻嘻哈哈沈車吓,摸吓揸吓傾吓,時期仲講到網上有沒有人寫佢,我話無呀,
沒有如我寫吓囉,馬上比佢話殺左我[以是各 C 兄唔好同佢講有人寫佢呀],
以後佢去攞油時,我叫佢唔駛攞牛奶果凍,佢馬上比過腳指公我,
實係唔知話唔話你懶好呀,Part 2 先用指甲掃吓背同茘收,力講又用得幾正 wo,
惋惜工夫短左 D,跟住用對 A 波幹推,故意機推皆無 feel,返而用條脷掃吓背幾鬼正,
好彩叫佢唔好攞果凍姐,唔係用果凍做便無咁正啦,以後降油挨機便主動訓係中間喂奶,
咁我梗係一邊飲奶,一邊捽碟啦,不外便無試深化[果為我 feel 到該當唔得],
話時話我皆去過 lee 講好幾回,試過好幾個女女,皆係得一個無得捽碟,
但又已試過有一個挨到井,古次 lee 個0靚妹仔皆幾好玩,
不外鍾意玩波既 C 兄實係能夠試少個啦!

期望年夜傢皆食到好家

mzhqyy 發表於 2023-3-22 10:42:13

相儅不錯,感謝無私分享精神!

十年2017 發表於 2023-4-10 00:41:30

寫的真的很不錯

小珍248 發表於 2023-7-6 19:01:51

沙發!沙發!

甜如蜜forever 發表於 2023-11-1 21:37:27

我是來刷分的,嘿嘿

123456835 發表於 2024-2-25 18:03:22

路過,學習下

纵横捭阖804 發表於 2024-4-13 21:45:41

學習了,不錯,講的太有道理了

123457000 發表於 2024-5-29 21:33:50

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 講副 no.*#