dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

木頭報告 (38) : 講褲竹筍奶拾伍,強吻goodbye kiss (無相)

木頭陳述 (38) : 講褲竹筍奶拾伍,強吻goodbye kiss (無相)

某個夜早幾位諸朋暫友樂土路食海陳,例牌魚蝦蟹死蠔聖子王,食完又係賓周硬
呢次飛的過講褲,去到睹到廖仔好閉翳,本來年夜廳電腦有成績,義沒有容早整番好
廖仔唔該僧唔切,涼皆已突入房簡女先
三選一要件拾伍號,不異實人無挨合,走肥女友feel

選距來由係距對我有笑臉
仲有個樣斯斯文文笨笨天+小許鬥雞眼
有師亨話似等厲果+09講姐第一位,睹人睹置小我私家以爲唔多似

文言識聽識講幾好傾,距話止無耐窩,dup骨故意有力但唔準
Part 2 牛奶果凍唔需求,肉揭肉波推幾好feel
回身推前裏,脫手摸波仔,吸腳竹筍型,硬彈滑綿,食奶唔少得
試上路左閃左躲偷吻左一家
下路隻能隔褲R,伸腳內有順從
挨機腳勢時快時緩果下正
耳仔邊細細聲嗟歎爆左漿
洗腳番僧傾下計,無厘頭一啖咬我個膊頭,
叫距咬多家,趁距咬埋僧,伺機一招法度幹吻goodbye kiss
呢個女能夠新做已開竅,有d死硬+守舊,小我私家唔會番食無交流
當前開唔開放等列位師亨調校下囉

[ 本帖最初由 木頭 於 2011-5-8 11:14 編纂 ]

沒有喜勿回,沒有喜勿小

甜心猫舍 發表於 2023-4-8 23:56:38

真是 收益 匪淺

去火星三小时自 發表於 2023-5-17 22:02:00

小手一抖,積分到手!

回忆还是面包傲 發表於 2023-11-17 23:43:54

前排支持下

杰尼亚斯痔 發表於 2024-1-15 00:59:35

幫你頂下哈!!

旭日非常 發表於 2024-1-18 09:49:20

好帖,來頂下

李亚兵 發表於 2024-7-21 14:03:39

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 木頭報告 (38) : 講褲竹筍奶拾伍,強吻goodbye kiss (無相)