dayy2023 發表於 2023-1-20 19:30:00

很狗很乞兒的港富管理!!

很狗很乞女的港富辦理!!

話道罕見偷跳, 上僧溫一溫作業睇準目的128, 挨德律風問左工夫換衫動身, 去到部少話唔晌度 明顯問過有番工個wor 部少話前臺搞錯 聽德律風唔係女仔聲wor 部少話係換衣仔聽能夠搞錯 乜換衣仔能夠治聽前臺德律風既咩 部少話係老細d同親親戚 輪牌15囡囡, 波推尋其牛奶skip, 果凍用腳捽幾下, 訓低夾足狂力挨出 齊程摸過單邊波其他身材部分格腳兼烏裏, 能夠係我腳多la 最水滾囡囡爆128底子正在場, 唔明面解講鬼話唔比面128 埋單念購卡前臺個女仔O咀唔知面問, 換衣仔部少你眼視我眼, 最憎個換衣仔比我小佢幾時輪到佢講家 烏短髮皮膚烏烏天肥蜢蜢少裏型最心多 部少話賣曬 支銀唔敢講 換衣內樂仔話曆來冇卡賣 問我有冇佢天公司coupon, 我冇佢又話唔再派 問係咪桑拿街吹火底子冇得賣, 部少又話唔係, 省事講到心嗅比正價走 換衣仔意猶已盡好唔逆咁話, 老細早d唔再挨合減番價巖便再僧, 年夜傢評下理僧番出自換衣仔既係咩道話   講到尾係辦理層唔念挨合念支正價, 狗養既卑鄙腳法誤導消耗者 做到咁低拆唔會再去港富

冷专问 發表於 2023-2-8 23:45:33

沙發!沙發!

xwuw13 發表於 2023-3-27 07:10:44

不錯不錯,很好哦

就放荡不羁就h 發表於 2023-7-14 05:26:22

學習了,謝謝分享、、、

123457044 發表於 2023-11-9 07:04:04

好好 學習了 確實不錯

凡八哥 發表於 2024-9-2 17:16:32

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 很狗很乞兒的港富管理!!