dayy2023 發表於 2023-1-20 19:25:01

愛國路八號之旅

愛國路八號之旅

昨早我先到瞭愛國路'飛蟲',
情況便一般, 好快便進房, 等瞭一,兩分鐘便有一個90後心愛女仔去(8號),
相頭好心愛, 身體好好(該當32~33C), 但好有性格
part1便唔好講, part2兩便好很多多少,有波推, 有夾腸. 上,中,下路唔知, 果為夾出瞭.

以後再到'新黃超', 本來方才重開, 餘部少一樣熱忱,
引見瞭去瞭兩個月的8號(又係8號,好巧), 她樣貌壹般, 身才壹般, 但手藝超好,
part1又唔好講, part2便能夠用***去描述,
不竭天吻我齊身, 中,下路齊綠, 玩到成腳火(上路無試), 我好快便出瞭.

假如有兩個混淆便興旺.要德律風能夠P.M我

真不是我干的的 發表於 2023-1-21 22:36:00

好帖,來頂下

清风JA1 發表於 2023-1-30 18:11:49

寫的真的很不錯

xwuw13 發表於 2023-1-31 08:20:47

我是個湊數的。。。

123457033 發表於 2023-4-6 07:13:41

前排支持下分享

毛当归搜 發表於 2023-6-15 20:00:56

我搶、我搶、我搶沙發~

纵横捭阖804 發表於 2024-5-21 00:06:59

看帖廻帖是美德!:lol

阳光里的他 發表於 2024-8-26 17:36:38

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 愛國路八號之旅