dayy2023 發表於 2023-1-20 19:25:01

幸記26,還是那麼完美

幸記26,借是那麼完善

一個年夜運風後..深圳變左很多多少...很多多少囡囡一去沒有復返
恰似之前係時記熟悉既短髮美男,跟前麗濠一姐皆曾經支曬山唔做
我係一個頗懷舊既人 念搵返呢d下量囡囡團圓一下皆冇時機
雖講囡死囡借正在,但間唔中返啅又會別有一番風味
幸虧係本人既下量技c list裏仲搵到佢-----幸記26
跟囡囡好幾個月冇睹松係要問問遠況啦
本來囡囡皆躲世成個月,咁巖果日返工又咁巖我係佢第一個客人 實係估唔到咁皆能夠食到個"處"
囡囡咁耐冇睹手藝皆係冇陌生到 最buy佢既沈掃袋袋同遠間隔用咀巴呵熱氣跟細佬挨號召(實係恰似幫你吹松 )
實係諗起皆念再返啅 三路我曾經遺忘左去試
下量囡囡組成古次合意之旅 不外唏噓既係下量list既囡囡又開端唔夠,又要再次踩上四圍探險之旅
ps:古次唔知面解覺察囡囡恰似一位女明星,細念之下才記得佢恰似閉之琳

xwuw13 發表於 2023-8-9 18:38:43

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

同感丶 發表於 2024-1-31 23:15:06

有競爭才有進步嘛

坏坏的猪蹄肇 發表於 2024-5-31 10:13:03

過來看看的

上是中国十七地 發表於 2024-6-18 22:40:47

謝謝樓主,共同發展

jiaguangqin 發表於 2024-7-30 23:21:52

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 幸記26,還是那麼完美