dayy2023 發表於 2023-1-20 19:25:01

連戰港匯兩天....都係陏唔到.....

連戰港匯兩天....皆係陏唔到.....

話道小弟又到港匯反食*仔.....第一日無三寶但有至尊寶,但皆係陏唔到....以後皆係要降油車lin先攪掂......第兩日皆係陏唔到,*仔問我面解,我話我皆唔知 ....以後皆係要降油,叫佢訓上d比我挨井先出到....但誠懇講,o個d度d房隔音好好,又光,即便刪左值皆好易陏到....

123456823 發表於 2023-1-27 20:09:59

過來看看的

当当当当裤裆坦 發表於 2023-3-13 03:48:11

我是個湊數的。。。

贰十岁装成熟装s 發表於 2023-10-20 23:15:57

路過,支持一下啦

六月清晨搅 發表於 2023-12-1 09:56:55

:lol不錯

阿源285 發表於 2024-1-16 16:36:35

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

韩邑王生1977 發表於 2024-2-2 21:24:50

路過,學習下

Abby_guguk 發表於 2024-2-25 02:46:50

小手一抖,積分到手!

甜言疯语 發表於 2024-9-9 14:35:17

路過,支持一下啦
頁: [1]
查看完整版本: 連戰港匯兩天....都係陏唔到.....