dayy2023 發表於 2023-1-20 19:20:00

快閃『骨場黑星老祖』延續篇 2 - 簡報講褲 *@

快閃『骨場烏星老祖』持續篇 2 - 簡報講褲 *@

早個星期又係冇諗住會去骨場,暫時少爺仔身痕 便同佢爽吓啦。呢排恰似飲咗朱汁咁, 去間該當好玩D 嘅場 除烏氣先。

晏晝上去睹人便唔多, 果為冇做作業, 以是睇電腦咯。原來有幾個 ‘年夜胸’ 嘅, 不外上曬鐘 , 卒之得番三個, 好睇相呢件幾勁喎 , 奇迹線成五寸少,個主任物體話呢個效勞好, 疑你 (便懊悔 ), 一於搵佢除妖氣啦! 房!!

一分鐘有件彼頭集髮, 烏真無比嘅人形物體漂咗黎 ,佢朦朦眼問我:”你係邊個?” , 我挨個突唔識問! 跟住我問返佢你係邊個 ? 佢話我係*@, 呵呵..(挨喊露咯) , 佢話昔日調班唔夠訓以是訓松教, 咁我叫佢去洗個裏先再返黎。心諗昔日皆係兇多凶少啦! 身體同相…….唉 。佢返黎便同我按身先喎, 開枱咁腳勢按咗一陣越黎越緩險些趴抵咁滯 。唉, 我話沒有如你訓陣我進來食碗麪, 返黎持續吧啦。佢話皆冇咁快便趴抵咗 。我心諗我對你咁好 , 陣間你皆識做卦。

食完返黎佢皆醉返, 佢話進來攞架死皆好快返, 我趴响處佢降油推咗五分鐘, 跟住用波燙咗一陣, 以是搬弄性行動短奉。跟住回身又係著住整潔校服, 我幫佢卸甲, 佢唔多願喎 , 厥後皆有卸不外用腳遮兩面 , 我去摸佢又唔係好願, 又話痕, 摸頸, 耳仔, 腳臂皆話好痕 。背下開展去到肚池便用腳蓋住 , 掂吓條底褲皆唔洗諗 。你話係咪吹腩漲呢 ? 我知佢新黎個幾月, 我話你假如諗住做得呢止便要開放d, 你旨正在搵錢多夾快之麻, 咁便要用最短工夫去賺多d 錢至得架。你咁嘅表示面留到客架, 冇生客 call 鐘便瓜得啦。佢似明非明, 不外我皆冇 mood, 叫佢降重油埋尾。
囡囡固然唔係咁年夜波 (我小我私家標準), 不外皆好 firm 成身皆好堅固硬挖挖 。
期望有師兄得閒指點吓佢啦 。我用返前次陳述末端一段:

年夜佬你試幹預幹與囡摸唔摸得呢度果度呢? 能夠之前師兄有唔同遭受, 骨運背有差別, 我烏啫。

喜喜保镖撼 發表於 2023-10-18 06:17:56

支持一下:lol

123457287 發表於 2023-11-1 17:29:22

路過,支持一下啦

hecgdge4 發表於 2024-3-11 14:18:12

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

小妖花满楼满fx 發表於 2024-9-8 11:09:39

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 快閃『骨場黑星老祖』延續篇 2 - 簡報講褲 *@