dayy2023 發表於 2023-1-20 19:20:00

番版江若琳-港匯^*

番版江若琳-港匯^*

兩個幾星期無北上出征, 約好益友覓早再上征途, 之前往兩次皆麻麻天, 古次再唔好皆諗住唔再去, 番主場. 皇天沒有背故意人, 皆搵到此中一個target ^*, 益友斷念沒有息末於比佢試到佢杯茶
過閉後CALL車, 又係隻係等左一陣, 讚 , 去到馬上洗沐, 皆多少人, 又發明有女賓, 唔知係咪有挨碟效勞呢?果為我天兩個係CALL鐘閉係, 曾經早左D, 興事女女等咁耐, 沖完馬上房!
無耐女女便到, 第一個唔會唔認得, 果為之前皆睹過, 到我果個黎.... 有D唔認得, 不外皆係靚女眼年夜年夜果隻
報鐘後便開端part1, 皆唔會太流, OK啦, 果為女女講文言, 以是相同無易度, 皆傾左很多多少家, 好快過左廿分鐘便進來攞油, 五分鍾到番黎, 果為門心玻璃好年夜塊, 個個皆視到黎, 我便幹脆熄燈隻係開電視, 便好很多多少, 便開端part2啦,
降油推背皆好降力, 但係RPP便唔係好得, 一D手藝皆無, 指甲少仲有D痛 ,果凍比我飛左, 推佢訓低飲下奶先, 一D皆唔細, 我諗皆有34-35, c cup, 但係佢該當唔車得, 以後便幫我降油, 腳勢唔錯, 我便後兜試下下路, 一D皆無順從, 仲幹幹天, 以後佢有佢閑, 我有我挖, 一陣便比佢攪掂, 佢便去洗腳, 我便去搵益友問下乜情況, 佢皆十分合意, 仲要係車神隊伍, 實係傾慕死我 , 不外我果個皆好合意, 番黎再按下傾下便降鐘, 不外傾計果時好遠視, 實係YOUNG同埋實係恰似江若琳, 相反, 有師兄話似阿嬌我又唔覺喎 . 下次該當會試番益友個#仔

喜喜保镖撼 發表於 2023-3-20 06:18:57

學習了,謝謝分享、、、

倪丹军 發表於 2023-4-3 17:20:08

幫幫頂頂!!

山人佳燕品 發表於 2023-9-7 04:47:39

支持一下:lol

pcng417912 發表於 2024-9-8 05:37:00

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 番版江若琳-港匯^*