dayy2023 發表於 2023-1-20 19:15:00

日濤早上輪牌遊...

日濤早上輪牌遊...

小弟一早冇家做鏟左上去日濤....過閉詳逆飛的中轉...
心諗朝咁早9面幾該當皆冇乜人喇掛...確實...
本人一個沖完涼...LOCKER仔便帶我房先...
實在小弟之前往開金富...第一次黎到日濤呢度...
念初嘗一下齊套的效勞是怎樣...
諗住問有冇電腦能夠睇囡囡相...佢天話冇 ...我DRY左...
以後到房...女部少走黎問我念要D咩囡囡...
我問佢有咩揀...佢便話宜傢得3個係度渣...其他要11面先返工...
係度果3個別離係*號,&&號,((號...自己我皆諗住訓一陣等囡囡返工...
但果為之前睇過其他師兄文章以是念試下^號大概*^號...
面知兩個皆支左工...能夠我本人烏仔掛...
然後女部少話逐壹帶去俾我睇...睇下揀唔揀得巖...
第一個((號...超年夜的胸... 但係做得我媽媽以是小弟彈左...
第兩個*號...已叫過黎我皆彈左...果為記得有師兄講過佢高峻小弟沒有喜 ...
最初&&號...有化裝可承受興事費事便佢啦...
D師兄皆話齋...既去之則安之嘛...唔掂咪當拎個經曆囉...
果第一次...睹到囡囡拎報紙揭玻璃我皆O住咀睇佢整完...
然後佢拎埋傢死便左黎喇...囡囡可講大批文言...
但大都皆係講國語多...我亦無所謂一齊吹下國語...
囡囡身下160閣下,算走肥有B波...不外有極少肚腩仔...
小弟要供唔下並且隨戰仍可承受...
囡囡即刻齊身卸甲...仲幫埋我TIM...一路傾計一路錫我又搞我細佬...
算係自動型...噴奶係我身上再由頭降足奶返曬...
然後露住左唔知奶定係咩...一心食左我細佬一半...
末於體會到環保演奏係有幾奇異...能夠話好很舒適...
皆演奏左成10分鍾...囡囡仲問我夠唔夠皮...我更係話唔夠...佢又吹多陣...
吹完然後便幫我配備...然後便左囡囡火源不停既位置喇...
佢個不雅音坐蓮冇得輸...搞到我皆忍唔住變返自動起家砌佢...
然後快速既抽插下...中出瞭... 有套嘛...以後便一路吹火到尾...
個囡囡仲係咁同我分享佢鍾意單眼皮男仔...又問我係咪實係HK人...咁似韓國仔...
聽完佢鳩UP...又問我有冇玩QQ...果我對佢查真冇乜愛好以是有玩皆話冇...
但囡囡唔斷念問我宜傢去邊...佢話佢屋企近去賓館訓問我一唔一齊 ...
我沈挑咁話我返屋企訓舒適D...HAHA ...然後洗沐換3閃火...
埋單SHOW COUPON加30人仔...
齊套398人仔...加左多開368人仔...

陳述終了...

[ 本帖最初由 roy8192004 於 2012-1-9 02:09 編纂 ]

王建新1 發表於 2023-2-20 05:04:53

多謝你分享

韶景于璃 發表於 2023-9-4 07:20:14

寫的真的很不錯

向往草原403 發表於 2024-2-9 17:39:50

難得一見的好帖

安静的小女子 發表於 2024-2-14 19:36:22

LZ真是人才

找食的麻雀粮 發表於 2024-2-22 19:53:28

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 日濤早上輪牌遊...