dayy2023 發表於 2023-1-20 19:15:00

再去富豪之重聚

再去富豪之重散

有一段日子無去,我再call老相好小可(66),無計心意結。(先多開門兄)
一止3人,A朋友call 63(服务著名好),B朋友call128(靚,but 3整隊伍)

小可既裏肥左小小,但比例能夠話係靠近完善(C to C+ cup,又有腰,服务又ok,年夜佬你仲念点呀)
不外最惋惜,佢D牙整松,陳述完成。

最初,要再話佢个C機,成日皆話閑,要等10至15分钟先有广車,巳背財哥小左佢,期望有改進。

[ 本帖最初由 ieong007 於 2012-1-19 00:16 編纂 ]

天上跑鸟跑ac 發表於 2023-3-19 20:05:15

LZ真是人才

水草香蕉壁 發表於 2023-5-19 20:19:14

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

123457210 發表於 2024-7-11 03:27:12

LZ真是人才

ADDJ2017 發表於 2024-8-6 08:53:43

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 再去富豪之重聚