dayy2023 發表於 2023-1-20 19:10:01

加羊成正骨

減羊成正骨

琴日拖男帯女上年夜陸拜山,拜完坐車返到皇崗功惡橋上面,偕行親戚話去推拿,咁便諗下去邊間好,已有共鳴之前以有成棚蛇仔兜死意,有D正場唔去得 ,有D名聽皆已聽過 ,有間減羊成績聽過吓,蛇仔馬上比張Q旁話88蚊兩個鐘,減10蚊做一個年夜堂,免減一.睹唔貴咁便一於試吓,等一陣曾經有車到,上車動身
   上到去換衫洗沐處所皆唔錯,能夠叫做坤淨企理.但客人唔係咁多,禮拜日皆咁靜 .有火池,坤幹蒸.沖完涼蒸一陣搵C女擦背(48蚊),夠氣夠力,擦完視視張床,比佢卒甩左很多多少老泥.
   上到戚息室諗住搵個靚位鬆腿 ,面知咁巖有成排櫈冇人坐,山君表示坐埋一齊 ,咁便惟有按足算數,省事比D姨仔舅仔中母睇住我鬆腿啦 .呢度按足皆幾過引,臨尾會用個相似膠捶仔咁既物體,雙管齊下咁黎稀散式進犯小腿,但本來又實係幾舒適架
   上到房唔按港式,按個噴鼻薰推油(劣惠價158),但比我覺得係似用噴鼻薰油既中式減泰式混淆,仲有效薑黎FULL吓條腰,我便以爲好正,但山君便嫌佢太慶,FULL左一陣便叫佢攞走.團體覺得幾好,下次皆有時機再去(同山君一齊既話)

[ 本帖最初由 好淫一個 於 2012-4-2 18:10 編纂 ]

安静的小女子 發表於 2024-1-16 04:50:13

幫你頂下哈!!

haiyuezhihun 發表於 2024-2-3 20:12:46

看帖廻帖是美德!:lol

邱建华 發表於 2024-2-11 15:31:54

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

陈辞滥调 發表於 2024-9-3 07:47:01

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: 加羊成正骨