dayy2023 發表於 2023-1-20 19:10:01

福民路卡x之旅

禍平易近路卡x之旅

禍平易近路卡x之旅

此店好細,隻係恰似用兩層七百尺村屋開鋪咁。傢庭式運營,技師該當隻係得五至六個,天下那層是年夜堂戰技師戚息室,兩樓便有六七間房閣下。

硬件:能夠話係無乜,無得蒸唔正在講,洗沐處所實踐上係一個茅廁,兩樓洗沐處所細赴任d轉唔到身。情況好暗,房間好暗,得一粒好細的燈,毛巾皆成淺灰色,睇去用左好耐。無 locker,要正在房換衫。

號召:有一個候死仔做部少,我到去皆叫做有號召下,有俾杯火我,但果為唔會正在年夜堂留,間接上房,以是號召無足輕重。

技師:呢度港式同當今其他的港式唔同,隻有rpp同腳挨機,其餘乜家果凍、保陳紙、波推乜皆無。但 part 1按左好耐45 分鐘閣下,並且按得唔錯,覺得恰似返番六七年前既弄法咁。技師係中女四川人,應有三十出頭,但風姿猶存,有傾有講。別的睹到兩個技師皆係咁高低。技師上路無格腳之餘,仲自動翻開中門,任摷唔嬲,下路逢到年夜姨媽,無癮。挨出後洗腳隻係洗左一分鐘,跟住歸來再按頭,到90分鐘夠鐘。

此場支158,但要簽小費,要”技師唔烏裏”,我估量起碼簽50。故埋單208,呢個代價,下次除非去開禍田何處,不然該當唔會特登去。

P.S. 四周有間叫”花x子”的,問過出有港式,各師兄可慳返啖氣。

小小的鼻祖 發表於 2024-6-6 12:52:32

學習了,謝謝分享、、、

梦的衣裳323 發表於 2024-6-27 09:28:36

幫你頂下哈!!

FREEDOM326 發表於 2024-8-4 10:07:27

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 福民路卡x之旅