dayy2023 發表於 2023-1-20 19:05:01

捉完赤壁之戰

捉完赤壁之戰

講起僧個場唔少舊c兄津津有味,有人嫌佢貴,有人嫌佢中,有人嫌佢近,有人沉醒佢,有人樂此沒有疲,更有人對佢既愛且恨,僧次去齊果為睹番ad一心已往思念下,而傢比起從前算好左很多多少,最少有個天鐵站,去過既c兄曉得從前冇天鐵果時交通唔多便利,撘的士排餐死,坐巴士等餐死 僧次去到人事上冇乜面年夜改變,但係囡囡便轉曬很多多少,試左個mm仔赤壁,人認真細波彈彈 係冇左果凍遮,其餘d號召唔會面輸比港字派系列 同司理吹開火飛鐘王冇做,疱疱毒後走埋,傾開有唔少新面目面貌

123457210 發表於 2023-5-26 04:56:42

幫幫頂頂!!

向往草原403 發表於 2023-7-18 06:02:43

路過,學習下

贺长云 發表於 2024-3-15 13:12:01

謝謝樓主,共同發展

123457150 發表於 2024-7-8 08:03:12

路過,支持一下啦
頁: [1]
查看完整版本: 捉完赤壁之戰