dayy2023 發表於 2023-1-20 19:05:01

可愛活潑, 時光 25 ,

心愛生動, 光陰 25 ,

又係交接既時分.
早排多得 Tonyja 兄供給心火比我...等我去左 d 從前已去過既處所.
mark 定 JS背光陰動身 .

硬件比起其他我去既港系. 較著麻麻天.
年夜廳實在唔算得上年夜廳, 似戚息多 d .
沖完涼即房,幸虧洗沐 d 火夠熱....
面解苦皆讚 , 果為近來去 MK , 覺察d 火, 出極皆唔熱 .

是旦啦. 古次去光陰. 目標皆系硬件 25
實人黎細細粒唔下, 150 幾但件工衣低胸 ,
一年夜個 (.人.) 字背心心... 實系好吸引.
女女相頭又好 OK... 芳華心愛生動型.
同我一曲偏心 細長 + cool 索爆型. 係完整 2 個 type.
挨個招乎, 咪眼回身. 睇你有乜 芙 fit 至得.

推拿個範, 唔多講, 無咩出格.你天皆唔係念知呢 part 既啦.
按完問乜式 ??????
依 ???? 本來有唔同....哇..苦正波波..唔波推面得,
解甲返黎, 一對好乳活現長遠.
反身覺得 2 股巨物壓系你身上...上高低下
以後果凍再一番.... 齊程無偷懶用腳...
大抵同 港系好沒有多.

RPP . 推袋底, 前線線, 好鬼舒適.
細佬頂住張床硬如鐵.頂唔逆要反身,
女女唔會馬上降油,仲主動共同身位. 比我食波波,
遠期計 KHO 6 仔後... 至交波系佢.
玩到唔停心 / 腳
情到濃時咀對咀, 好鬼高興.
左腳後兜 pat pat 瞭瞭下.
年夜傢約法三章. 無話烏裏.
便快昇空.減多幾錢肉松系苦錫錫錫...
此時現在,當佢系本人條女,, 交曬個魂靈比佢
熱情一番, 子子孫孫. 射渾曬出黎... 一個字.. 爽.

埋單比港系... 比多三兩十 ,實在我以爲去港系好 d.
不外.... 假如系試.. 25 呢 d 量素, 又確實值得比...
各花各眼, 各有各唔同要供. 愛好...

祝年夜傢玩得高興...同出多 d 陳述   

[ 本帖最初由 曉士 於 2013-1-23 22:45 編纂 ]

Holily1985 發表於 2023-5-20 03:37:01

學習了,不錯,講的太有道理了

chwbn765 發表於 2023-9-16 15:43:41

相儅不錯,感謝無私分享精神!

Holily1985 發表於 2024-3-21 08:41:12

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 可愛活潑, 時光 25 ,