dayy2023 發表於 2023-1-20 19:05:01

一試廣會孖壹睇下係唔係會沉

一試廣會孖壹睇下係唔係會沉

上禮拜戀人囡囡要回老傢,固然年夜傢有d定見,但最初皆解决左去埋旅店開房,臨別一射天然要漸漸享用往後回想,皆唔知幾時再絕前緣,過完年後便知佢講過的能否兌奐!要遺忘沒有快,惟有出中偷食,看瞭多篇陳述,比 〝港匯11試過圓知禾稈冚珍珠!!!〞此中一句論模樣能夠會沉tim 吸引,看本人係唔係苦易沉,一於舊天重遊。
      去港匯實係有d陽影,第一次去趕上查牌,仲有c兄正,減埋間場佈局,好易die hard!現在尚算海不揚波,再遊之時果過年快要實係火靜河飛,囡囡总算不敷十个,沿路碰上!*竟取ad相半若兩人,沒有致太好隻能道ad相太正太假瞭。之前挨去前臺一面即有,房等,係唔係實會沉,一睹實人下度ok 但唔及相好,驟眼看有面下海寧feel 道沒有出的....怪,看暫瞭才覺紮眼,隻是个人不雅感,各花各眼。不外囡囡是拜金疑徒便必定,時期有疑似狼狗去電,八卦一問本來有个第一次上鈡客心頭容許收錶,以後等出工食飯實收錶,收左隻卡天亞,該當囡囡無容許上床,厥後囡囡找人鑑證發明係赝品,氣死瞭!心念係本人條囡皆要諗分明,況且第一次睹,收實家个客愚架!囡囡話收一兩千小禮品無妨,也不該收假,聽完以後囡囡當客係火魚,我便收唔起小禮品,亦必定囡囡唔会令我沉,故意沉嘅客要做好收禮心思準備。趣怪係,囡囡傾德律風時我正同佢女上男下隔褲磨,佢收回細微嗟歎聲又唔念對圓聽到,我減多両錢肉松,我幾抵死!part 2 波推沒有錯去埋小腿,波波出念像中年夜,但適中有彈力,幾好揸,用爽身粉推比油有另一種feel,但提子有粉面食,最初要抹身先可漸漸品味,rpp覺得一般唔識漸漸撚雀,玩果凍時比我係佢心中搶走,揾住有刪值,面知囡囡即刻降油,正在挨機曆程中沈吻、揸舐,有覆信但沒有實实,最初便算有墊皆去摸毛毛同粒核,囡囡無回絕,唔知實嚟定報假案,下次有機会要嘗嘗囡囡底線,反而臨別前囡囡贊成下,由沈吻變激吻,覺得幾正,馬上扯硬,囡囡立刻用腳同佢say bye-bye

dxf17 發表於 2023-3-11 15:17:49

沙發!沙發!

陈陈430 發表於 2023-9-4 10:31:18

難得一見的好帖

dw3995 發表於 2024-2-18 04:35:16

前排支持下

冀苍鸾 發表於 2024-2-24 04:02:08

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 一試廣會孖壹睇下係唔係會沉