dayy2023 發表於 2023-1-20 19:05:01

飯聚後一試港都38

飯散後一試港皆38

早兩早罕見能夠夜早跳上去,約埋老友先食飯後偷跳 ,其時一心諗住上富源睇SHOW,面知食吓吹吓好能夜 ,又唔念上去食尾圍減趕唔到番降黎交人,咁便去左試港皆 .
   上到去拿拿林洗沐房,司理帶黎女女NO,38,樣OK波年夜年夜,但走肥CHING會唔巖 .頭PART冇得頂 ,唔知既以為去左正骨場,夠力夠準,由其按腰最舒適 ,按左最少30分鐘,跟住進來話攞油,諗住番黎會曲PART2 ,面知返到黎降油推背,比佢推背推腰皆用左成20分鐘,末於降到PATPAT位 ,RPP攪到我起曬雞皮,跟住再"郎"起我對足,開端專攻荔枝C眼,腳法一流" />" /> .
   再進來攞熱毛巾抹番D油,番黎問我係咪幾個伴侶一齊黎,話睹到幾個伴侶戚息室坐松,視視個鍾,本來曾經用左70分鐘 ,咁便叫女女快D攪埋腳尾,果為要趕過閉番噴鼻港 ,叫佢飛背,間接波推前裏,推吓摸吓揸吓夾吓,最初夾爆左.女女話咁慢,試唔到佢既共同腳法,叫下次再搵佢試分明,問佢攞完德律風即閃,進來洗沐換衫走人,到樓劣等的士等左非常鐘 ,趕頭趕命到關隘巖巖趕得切" />" /> ,唔係又要本車番皇崗.

[ 本帖最初由 好淫一個 於 2013-1-28 01:14 編纂 ]

驳论王洪qa 發表於 2023-3-21 15:32:10

LZ說的很不錯

伊索谗言 發表於 2023-6-16 14:39:46

我搶、我搶、我搶沙發~

123457245 發表於 2024-1-26 17:17:15

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 飯聚後一試港都38