dayy2023 發表於 2023-1-20 19:00:01

港都激戰之旅

港皆鏖戰之旅

港皆鏖戰之旅

淫友一早挨黎話早晨深圳食飯, 做掂曬腳上事情準時起止, 食完家上到去港皆曾經係12面有多, 即換衫洗沐, 偶景呈現, 要2小我私家一個LOCKER, 實係好死意, 去咁屢次桑拿皆係第一次, 睹到阿沈高興到四萭咁, 客多到暈, 能夠係禮拜六閉係掛, 出到年夜龐重有很多多少面鐘等松女女0既CHING, 心諗死啦, 唔知又等幾耐, 幸虧阿沈CALL左個早更返黎SERVICE我, 實係要多開阿沈咁好擺設.

到房女女唔下, 不外好肥, 無咩波, 32-33閣下, 小我私家以爲幾靚女, 支貨, 專登返黎完工, 上半PART夠力, 低讚, 下半PART進來好快返黎, 推完油背推PAT PAT, 覺得優良, 跟住FEEL到有對家”銀”埋黎, 實係幾舒適, PAT PAT蘭花腳皆支貨, 戲肉係反身開端, 摸完波波摸下路, 有極少用腳擋, 諗住無咩運轉, 比佢用條利車我2面, 又試下路, 皆唔勝利, 到我車返佢2面, 佢成身硬曬, 玩得幾玩佢釀成齊祼, ……………..下刪幾萬字, 以後任摷任搓, 成張床幹曬, 好玩到…夠鐘, 本來本人已出家, 唉, 鬼叫本人唔睇工夫咩, 無得怨, 又唔閉佢事, 佢又唔念減鐘(果為太夜), 惟有硬住返噴鼻港, 過2日必返食, 號瑪久沒有公然. 多多睹諒.

温柔老虎 發表於 2023-2-19 12:17:59

沙發!沙發!

无热天龙中 發表於 2023-5-12 18:42:33

LZ真是人才

巴拿巴 發表於 2023-6-10 04:54:22

LZ說的很不錯

刘岑岑故 發表於 2023-9-1 06:58:42

我搶、我搶、我搶沙發~

因醉鞭名马幌 發表於 2024-6-18 03:05:08

謝謝樓主,共同發展

淡淡清水1314 發表於 2024-8-31 07:50:42

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 港都激戰之旅