dayy2023 發表於 2023-1-20 19:00:01

偷跳在港都

偷跳正在港皆

早輪睇睹厨房仔的陳述,睹6號恰似幾得,於是某日睹有空便去港皆走轉。
過左羅湖便挨個德律風問下6仔有沒有返先,
ok!
上到去冲完涼後間接房,無耐6仔到,
頭part皆按得ok。按完後問我做什麽式?
我便問有乜式揀,她道有波推、bj戰ml。
我曆來唔會係哩D場食年夜場,以是揀左個bj試下!
跟住6仔進來與架餐番僧,跟腳除上衫,
好年夜個波渦,然後先做背推戰果凍,
做完後回身再做一次波推,然後開端做bj。
惋惜唔係環保吹,但有冰水皆唔錯
做完一輪後睹吹唔爆,便用腳協助逆利降空。
齊程效勞皆ok,但面解唔睹左我至愛既rpp呢?
唔造呀

[ 本帖最初由 oldpig 於 2013-6-23 20:21 編纂 ]

孤客9116 發表於 2023-2-7 14:01:10

路過,支持一下啦

枣强公用号 發表於 2024-1-14 08:19:39

真是 收益 匪淺

123457108 發表於 2024-3-5 11:45:07

支持一下:lol

尹以为荣 發表於 2024-5-5 05:24:54

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 偷跳在港都