coiechan 發表於 2023-1-20 18:30:07

康體華報告

康體華陳述

上禮拜收完條女返去正念過閉,顛末呢間家,印象中恰似係正骨,便左去試下。個洗沐房ok,不外個locker仔太懶,要叫先比毛巾,出到去,嘩成個場恰似得我一小我私家咁,唔坐啦,房。問女部少,有港式!?$138 能夠走人,小弟弟激烈倡議下末於決議本住年夜恐懼肉體去試下。部少問駛唔駛要vip房$188減$80 tips,我問有乜別離,佢話有自力洗沐房,咁我問可唔能夠同技師一齊沖,佢好必定咁話no,以是我皆好必定咁話no。

轉成十幾個直先到房,情況一般,舊舊天,不外能夠承受,囡囡去到,下,活動衫,仲要幾肥下,不外近來食開公房菜,算啦,當轉下口胃,照上。所謂港式推油實係齊程推油,腳勢皆ok,不外到起機時便玩床尾機,好有規矩咁問佢可唔能夠坐埋去,要$50 tips!?唉算啦,為左高興d同埋勝利出家,無計啦,公然走埋去任你搞,不外小弟同小弟弟皆無乜心計心情下,供其出左便算啦,推完便走人。

埋單$188,實係有d心痛,留番d錢去探相好好過,陳述終了~
:confuesd::confuesd:

土星閃一下--人們經已幾千千億個剎那
誰尚要戴星星,人初末也沒有化

123457108 發表於 2023-10-27 04:47:47

我是來刷分的,嘿嘿

李冰381 發表於 2024-2-25 16:29:27

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

风男人1984 發表於 2024-4-2 14:11:51

相儅不錯,感謝無私分享精神!

度素告 發表於 2024-5-6 20:47:18

相儅不錯,感謝無私分享精神!

秋天一且 發表於 2024-6-2 18:52:56

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 康體華報告