coiechan 發表於 2023-1-20 18:30:07

常平半島K 簡短report

常仄半島K 簡短report

常仄半島K 簡短report

之前皆係去梵仔, 由於囡囡效勞變好, 於是由伴侶引見第一次去半島, 要咗間中房 min charge $680, 酒 購2收1, 青雜 $38 收, 囡囡由Mami 帶黎簡, 每次約 10~15 (恰似有18組), 囡囡有d著造服 (有d 係see through), 有d著燕服, 以後皆係唱歌+six 盅, 9 小我私家, 連DJ小費每人 $280.

跋文: 房比梵認真, 囡比梵仔好d(效勞), 同冇o左囡囡杯soft drink.
    我天間房係3樓, 2樓有演出睇, 3樓有d房有露臺能夠睇到演出,
    惋惜我天間房係冇露臺, 要睇要降去睇

简0 發表於 2023-2-5 21:21:34

不錯不錯,很好哦

小菊花之米 發表於 2023-3-3 19:13:07

前排支持下分享

流动532 發表於 2023-5-10 05:37:06

不錯不錯,很好哦

屎壳郎秧 發表於 2023-7-27 16:22:14

不錯,支持下樓主

AriesHun 發表於 2024-2-29 20:02:31

LZ說的很不錯

玲嘉婕嘉n 發表於 2024-5-12 07:30:09

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 常平半島K 簡短report