coiechan 發表於 2023-1-20 18:30:07

好 on 9 既大舊

好 on 9 既年夜舊

面解苦話本人呢 ??話道前2日坐水車去廣州,出關隘止去水車站,睹有間恰似叫

嘉寶既戚閒中間(新開無耐),88卦卦問下咩代價,睹到有項係--淋巴推拿,唔知面

解其時諗左係前線線,(但我係曉得2樣家唔同既),愚下愚下左去,換衫洗沐,跟

住戚息室坐坐下先醉起,馬上拍年夜脾,奶家!!!!!仲要100%自已on 9,惟有做最仄果

隻中式啦~~69文2粒鐘,1般關隘 hk c 9 場老例,即係做完俾張紙你簽小費,諗住唔

會返頭,(條女又唔靚,腳勢又麻麻,返頭皆唔搵巨啦),成果無簽小費,條女無作聲話

唔合意~~不外用臉心話嗟,我唔去關隘四周 d hk c 9 場便係呢個本果,d 女中慣

曬.

静美人2017 發表於 2023-3-13 22:02:54

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

462710480 發表於 2023-6-29 17:00:12

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

们至熟两创 發表於 2024-1-17 08:29:32

小手一抖,積分到手!

张瘦身 發表於 2024-6-20 15:45:25

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 好 on 9 既大舊