coiechan 發表於 2023-1-20 18:30:07

26/6

26/6

昔日皆算ok好玩,3面半閣下出門,皇崗過閉,
再挨的,去我o既目標天,禍田村-----美妙戚閒中間
此場細場,locker位算坤淨,洗沐位有個位扔毛巾,
俾我個覺得好dirty,有約莫6、7格企位啦,有一半火力夠,一半完整唔熱 :th_down:
換完衫出戚息室,固然裏積極少,但皆很多於60個位,
我去到時,皆係剩係4個位
顛末一個鐘洗足仔,揀泰式,上房
房間整齊
張床有面嫌細:th_down:
電視又細又支唔到:th_down:
個效勞男規矩,服待週到,有咩要供,同佢講,佢城市間接同德律風講要後死,唔好咁鼎力等等 :th_up:
囡囡量素====6分,但個體後死確實唔錯..........
手藝=====7.5啦
又顛末兩小時嚕.....洗沐走人........locker仔好煩......持續兩次皆3人排開啓你前途
埋單用左88蚊=3鐘
假如我地道念有張床留宿,我會再去
以後去左angus引見o既"中森名菜"
好,成個迷宮,左轉轉左轉轉
坐定..........開端同個樓裏司理玩,又俾D待應話撩女仔
最初食左很多多少家,埋單213蚊
惋惜姐姐...唔o巖我,假如我係去食"快餐",我會揀佢.......
佢的確有一種神韻........"整死死"哈.............留俾桑拿街D哥哥
以後去篤左兩板波.........拆的士去皇崗
返到傢碧咸o巖o巖好波,用左9個鐘完成我路程

[ Last edited by mingho on 2006-6-26 at 01:00 ]

二级传播盅 發表於 2023-9-24 19:35:33

不錯,支持下樓主

哈哈SE7 發表於 2023-12-3 12:27:41

沙發!沙發!

贺长云 發表於 2024-5-9 01:21:41

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 26/6