coiechan 發表於 2023-1-20 18:25:00

後補深記報告

後補深記陳述

僧個係早去的陳述 , 果為事收曾經係禮拜一 , 古次配角係 @*
part 1 dup 功勤力冇供其面當 , 比番 80 分嘉獎.
part 2 初頭有極少委婉 , 玩到咁高低慶之而至年夜傢互摷 , 不外係斯文的摷 , cup 腳波白皙滑溜 , 遠間隔打仗mm短奉 , 相頭唔好幾靚女 , 進來洗完腳番僧腳多多搞我個小孖寶 , 隻惋惜本人唔爭氣 , 短工夫內小孖寶從頭抖擻力有未逮 , 不外 services 算係唔錯 , 有時機番食.

肥皂沫沫盘 發表於 2023-4-3 10:21:35

幫你頂下哈!!

忘不了情 發表於 2023-6-24 00:07:45

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

胡37 發表於 2023-9-14 16:38:47

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

郭光庆 發表於 2023-12-8 11:56:54

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

六翼天使494 發表於 2024-3-6 20:13:55

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

务川冷泉水鱼庄 發表於 2024-4-23 15:44:05

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 後補深記報告