coiechan 發表於 2023-1-20 18:25:00

常平之旅

常仄之旅

古次之止十分易記,事閉我天一班伴侶去到常仄先曉得果講火浸得好勁!!!火位約有1米下,並且有很多多少路皆啓左,兜左好年夜個圈先去獲得常仄,我天籌算先到旅店搵房但火浸令部7人車去唔到門心,於是我天便除鞋摺下褲足止去旅店,呢次係我出生避世以去第一次咁樣出街,約12面閣下我天去左sunday玩(我天係著住拖鞋去代價$5),能夠火浸閉係以爲古早好少人,d囡囡又少,最初皆隨意溝左條女玩,約4面閣下帶佢返房訓。
p.s:我天過後皆決議降雨唔會去常仄!

茉莉707 發表於 2023-5-24 04:44:49

真是 收益 匪淺

爱最爱我爱的爱y 發表於 2023-10-29 00:56:53

謝謝樓主,共同發展

忧伤428 發表於 2023-10-31 15:59:33

過來看看的

白云追月素 發表於 2023-12-17 05:16:19

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

穿雨捶 發表於 2024-5-23 21:41:20

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 常平之旅