coiechan 發表於 2023-1-20 18:20:00

紅x林休閒會所

白x林戚閒會所

呢一間新開張白x林消耗好仄,一出闕沿天橋曲去便視到。挖挖骨
中式單鐘62收一粒鐘,港式78,日式108
硬件皆唔錯,洗沐房對著iock,一路洗沐一路iock仔視到真。
日式同港式囡囡皆係著戰服,不外推拿便唔年夜便利。
有樣家唔係好明?按完摩面解囡囡唔羅張小費單給我簽。
我問效勞員佢話前臺比,埋單時前臺又冇叫我比多少小費。
總結港式單鐘連足底78元,降樓沿天橋止去皇岡過闕。

追上前面的 發表於 2023-10-12 10:42:36

謝謝樓主,共同發展

123456848 發表於 2024-6-20 14:25:50

寫的真的很不錯

我放心你带套猛 發表於 2024-6-22 19:53:41

學習了,不錯,講的太有道理了

南辕北辙395 發表於 2024-8-3 08:52:18

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

尹泽汐猩 發表於 2024-8-4 23:16:47

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 紅x林休閒會所