coiechan 發表於 2023-1-20 18:15:00

去皇室假假你會點玩同點玩先最底...

去皇室假假你會面玩同面玩先最底...

而於皇室最底皆支$98(已計減一),去到做過中式168又要減少費(已計減一),咁玩梗係好唔底玩啦...你念做過年夜堂起碼皆要三百幾降樓,咁梗係比人以爲好貴好唔底玩....
假如朵日我念慳d錢我會咁玩...
當我正午四面中去到...我會去就寢區訓一陣...記著去到唔好飲朵杯免費飲品,訓醉以後食飯叫32-48蚊既飯,食完飯戚息一陣便做一個年夜堂$48,其間佢仲有自助飲品便飲朵d自助飲品,果為一到正在早晨三面到便無得飲娶哪,朵杯收比你既飲品到朵時先叫黎飲...當你係睇波睇到完埸又已訓既話又做多個年夜堂$48/$58(按腳同按足係足45分鍾,lee兩個最底),肚饑又叫家食,又食佢$20至$30到,咁玩我以爲最底,好賣單計數...

年夜堂兩個48+48=96
食家早餐48+燒夜26=74
$170再減一便=$17
比年夜堂小費每壹個比20 20×2=40
再比lock仔$10
總數$187+50=237

係皇室起碼起碼皆要比168連減一即係168+17=185(已計你比lock仔同枝師小費)
而傢固然係無做推拿,但做正在兩個45分鍾年夜堂同食正在兩餐...咁玩我以爲底很多多少!!!

XY890 發表於 2023-6-11 14:53:56

寫的真的很不錯

李冰381 發表於 2023-11-3 08:40:35

多謝你分享

123456914 發表於 2023-12-27 04:04:09

學習了,謝謝分享、、、

伊索谗言 發表於 2024-4-3 03:25:07

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 去皇室假假你會點玩同點玩先最底...