coiechan 發表於 2023-1-20 18:15:00

初訪地中海

初訪天中海

日前試場 - 天中海 ,處所幾年夜 ,坤淨衛死 ,號召熱情 ,具有年夜場前提 .
要彈嘅係 - 成個場皆唔夠寒氣 ,影戲室聲響好好 ,自助餐格式太少,冇咩肉食,味講麻麻,較出格有水鍋,配料有十多款 ,( 實在深圳啲骨場自助餐要去廣州教吓師,能夠廣州人較註重食,以是一般皆做得唔錯 ,格式多及味講好,很多多少死意佬喺度一路揼骨,一路傾死意.)當日做我個囡囡手藝死硬,一味死力, 40 分 .按足技師反而唔錯 ,值 75 分.埋單 78 ( 有coupon) 三個鐘 + tips ( 20 + 15 ) + 10 locker = 123 .

直子的爱本 發表於 2023-3-2 08:57:50

路過,學習下

南黑天家 發表於 2024-6-28 08:32:13

幫幫頂頂!!

海上灵光Y8 發表於 2024-8-30 16:32:33

小手一抖,積分到手!

右脸破相gl 發表於 6 天前

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 初訪地中海