coiechan 發表於 2023-1-20 18:15:00

第一次去桑拿

第一次去桑拿

小弟上個木曜日去左田貝嘉洋鄉.
由於小弟是第一次去桑拿, 連法式皆唔知, 以是係桑拿街搵足料, 問Robert兄與經後便膽細細上去啦

夜早9:30拆水車到Lo Wu, 唔記得帶小嘉德律風係身, 搵左好耐先搵到專車站, 等左20mins, 明知耐皆唔敢拆taxi, 上裏治安咁好, 我呢d驚死王隻有等.
去到無問任何家便, 換衣室唔是多人, 頂..!!!個locker仔視住我換衫除褲, 咁年夜個仔皆已比個漢子視住換衣, 視咩視!!! 攪到成小我私家皆唔天然. Check好個locker便去洗沐, ok啦,
毛巾浴袍皆幾坤淨. 去到戚息室坐左陣, 硬件皆OK, 70/100. 硬件皆唔錯, 80/100. 去電腦選技師, 選左個Robert兄保舉, *(. 中女...知恰似無咩d後死....一黎便請我食波餅. 個樣皆承受到. 推拿皆舒適 75/100, 日式. 按到年夜脾小wingwin起機, 按前線線, 小小痛, 幾mins以後無家, 走水開場. 好念叫佢幫我出次, 最初皆無. 留宿有房, 9:00am走人. 第一次好合意. 下次念試下d其他家.....

改進: d後死女啦!!!
   交通要好d
   d locker仔唔好視住人除褲

多開羅拔兄

白龙江左岸 發表於 2023-6-29 10:04:52

幫你頂下哈!!

笑看人生458 發表於 3 天前

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 第一次去桑拿