coiechan 發表於 2023-1-20 18:15:00

景軒酒店,霧都桑那

景軒旅店,霧皆桑那

禮拜六,罕見有個下戰書能夠偷跳,看告白睹景軒旅店,霧皆桑那,港式$138,單人溫馨推拿$298.一心念玩單人溫馨推拿,試兩散四個波的滋味,1面去到,鬼影皆無隻,便先房等囡囡,第一個成個強智人事錦樣,即彈,再去兩,是但一個,齊皆是LOO 味重囡囡,是但心念皆是玩港式,是但啦,不外立即唔玩單人溫馨推拿,玩單人算,係告白睹囡囡著吊帶裙,心念放便波,除低條吊帶便成個波走出,PART 1 OK ,正在PART 1 時我曾經批注唔開年夜,重話去第兩間桑那囡囡一唔開年夜便裏烏,佢重話我天唔會,一路按到PART 2時,佢話進來拿油,返來時開端推,但坐係床尾,我話您坐係我身旁先得價,佢主要話床尾推先正,但皆正在過,我伸腳去佢個波時,佢便猛叫我做齊套,平常連租金要$600. 我支你$500.啦,好正價,有BODY,冰水,我話一早同你講佐唔做齊套啦,佢話你我,我會出火面算,我唔理佢,佢左話你有沒有拿錢上去,有便比$300.佢,便偷偷同我做,我話我成個BAG皆拿佐上,不外唔念開年夜(開多數唔要你),我正念除低佢條吊帶波飲奶,佢立即話唔得,除非做齊套,我話唔比面挨機,佢話唔係唔比,但係唔比除,便是一是係愛帶裙裏,一係伸腳由上至下伸發心,無得睇無得食,,佢睹我唔理佢,便話成個禮拜皆無得開年夜,無錢,但我皆唔理佢,佢便快快腳挨佐我出,跟腳便去洗腳,重問我主要唔要按,我話唔使你走啦,跟腳走去埋單走人,呢間無樣好,隻有支銀個囡囡好正,成個楊怡錦,假如佢是BG,便唔叫我,我皆要開年夜啦!!!!!

朲賤芿嗳2017 發表於 2023-8-18 16:12:50

謝謝樓主,共同發展

xinting_6ym 發表於 2023-10-3 19:12:01

支持一下:lol

圣道 發表於 2024-1-4 10:21:19

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

屎壳郎秧 發表於 2024-3-25 01:45:24

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 景軒酒店,霧都桑那