coiechan 發表於 2023-1-20 18:15:00

常平日記

常常日記

常仄倉女面解會放飛機
面解會有人响倉等女
果為有女好間接問 禮拜一至木曜日死意好好,禮拜5、日一般
隻有正在禮拜六念法子做多轉,以是有熟手在行會响倉等馬王轉頭,下次師兄門唔好疑有傢教,四五面去倉搵女
我念問下師兄門條女要走你會面?放?唔放?
唔放條女會唔會齊程烏裏,令你落空愛好?

正題:
禮拜六約好伴侶ABCDE 一齊去常仄去倉搵女,伴侶B早一禮拜挨德律風去訂旅店 曼克頓,當日正午正在去到旅店注銷房間代價
200有找, 減埋按金共俾左300人仔 上到房放低啲家以後,我同我天去左伴侶B引見既倉搵女,嘩嘩!! 一路上皆很多多少媽咪通街皆係重走黎抓住伴侶唔放,伴侶E重比人指住黎小! 恰似話係佢食完媽咪唔理人,當真 高興

去到目標天 係一間年夜倉睇降d女量數唔錯我同伴侶好快簡左,我天皆係擇左個幾靚的,我搵果個20歲實係唔錯架!果為無化裝 樣貌絕對貨實架真!唔會晤光死 而伴侶BE已搵到

我返到旅店便立即除衫 一齊去洗沐正在那裡皆出有,沖完涼以後上床她幫我吹吹得好一般,無心爆、做!!! 做完以後便失事,佢竟然話要走重話唔知我要留宿又話古早有生客,乜表情皆冇哂我立即咪挨德律風俾伴侶B早叫條女媽咪聽,話條女要走放飛機! 我話你唔好走開我過黎同你計錢,媽咪一聽到立即叫我俾佢同條女傾下,條女竟然話隻係問下我好唔好,我小你老帽!!!立即水起!!!
馬上帶條女返倉,條女一路止重一路叫我唔好唔高興最多唔走 (果為我已俾肉金)一去到倉睹媽咪立即叫媽咪止出倉傾!

明早12面再出陳述:媽咪扮唔知 好家有一件重正 條女竟然將胸做細

123456914 發表於 2023-2-5 22:35:53

寫的真的很不錯

麻辣鸡翅 發表於 2023-8-7 14:38:04

支持一下:lol

旭日非常 發表於 2023-10-31 18:16:00

沙發!沙發!

123457033 發表於 2024-8-6 09:59:38

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 常平日記