coiechan 發表於 2023-1-20 18:15:00

巧遇湖北版 - 李籠怡

巧逢湖北版 - 李籠怡

話道上周日山君同埋個仔回籍旬日,我的心裏猛叫......時機去啦!
唉....我呢D一年先得幾回時機上去偷跳,馬上相約朋友曲闖CP.....
道起CP便實係悲喜交集,講生,又邊個夠我生啦!
不外咁.....花街、半島、統統無去過,自從10年前老結後,
皆無多少出去瞭.......唔知仲有冇人識東海、鑽石廊......

講左很多多少空話加,正題,此止目的本意是四樓的,
但睹遠日四樓心碑麻麻,一時話D女唔得,一時又話D司理寸,
正在我黎講呢便皆唔係呢兩個主果,最次要其一係驚碰到生人,
其兩呢便係以爲而傢CP太旺瞭,恰似叫g好揚咁,攪起上去心驚驚便無癮啦.....
最初經朋友發起便去瞭此場瞭......

四星級旅店,個年夜堂皆幾似樣

到步後,坐降降機到四樓(又係四樓,唔通四樓實係旺桑拿),尾先房等女到,
哦....有"凳"玩喎

唔知面用呢,已試過,而房間應是旅店房改拆的夠年夜戰夠坤淨,
能夠下戰書的時分唔係咁多人,個司理每次帶5條女去,可食用率約7成,
咁一場去到梗係睇多幾轉啦....約睇左30條女,
最初揀瞭此次的女配角—湖北版李籠怡,
個樣似唔似便睹人睹智,但係對波便必定有36D,逆帶一提,
此場皆有Model揀的,
約5個,我睹又唔係實係咁下量,係有個幾靚的,但我心念要貴多2舊喎,
D效勞又唔係一樣,恰似唔係咁抵喎,造唔過!
到房後,D效勞實在又係同四樓好沒有多,不外便無車底,洗沐時有火中簫,
同埋一樣能夠心爆一次戰做一次。到係床到便一樣冰水、獨龍咁啦,
不外有一樣我已試過,
便係震旦,不外唔係你同條女玩喎,而係要你恰似狗仔式咁跪係到,
而條女便將隻震旦搽DK.Y.,再漸漸咁放C眼內,其間再用手重撫你的蛋蛋,噢!
原來呢,C眼玩意我便唔係咁好的,但諗住一唔舒適便叫停,面知震震下個C眼,
摸摸下個袋袋,居然又感觸感染到另類快感喎!唔知呢D係唔係前線線飛騰呢?正!

至於其他效勞,同其他場皆係年夜同小同,以是正在此沒有表瞭......
最初埋單:租金$168,而條女便例牌$300
又幾扺喎!
不外咁,一個陳述寫到天花龍鳳皆唔及有張相的,對嗎?

跋文:
玩完後同朋友去左花圃按足,本來而傢按足皆有分高朋房戰壹般房,
唔通高朋房能夠玩高朋條賓,本來唔係,高朋房係坐係電動推拿椅去按,
一路按足,一路電動按身,又幾舒適喎!
以後等埋另一朋友去食飯,叫便叫做湖北菜,但視睹D辣椒又恰似川菜喎,
食降又幾好味喎,減上代價唔貴呢,咁同D friend吹下火,對下啤,咁又過左一個高興的偷食之旅!多開支睇!

唔知有沒有兄弟估到呢個場係邊呢?

另正在此借小小處所,由於朋友三哥創業,正在此預祝三哥馬到功成,到時記得請我叫........呀!

[ Last edited by creo on 2006-7-29 at 01:05 ]

Deville 發表於 2023-11-27 10:08:11

LZ說的很不錯

倪丹军 發表於 2024-7-12 22:37:53

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 巧遇湖北版 - 李籠怡