coiechan 發表於 2023-1-20 18:10:01

金色陽光

金色陽光

刀教–下僧間糸唔糸正骨火,識得個伴侶去左做技師,睇間房便恰似.........。昨早晨左去恭維,78中式双鐘,有會員咭减10個年夜洋,硬件尚可,前臺同換衣便好把..旨比。特登上去幫佢做CAII鐘,按完三粒鐘成三面半,果為談天多過按,佢話下次唔幫我按,吾比我簽小費,←必定吾糸扮,果為我沉沉天佢,簽左50元,原來念返主場泳康,不外架的士去左益記技師@號...工夫算交足,果無欣喜沒有表,約九半起床購單138剪左個髮回港,完成CALL鐘之旅。

[ Last edited by joeycheung23 on 2006-9-13 at 14:48 ]

塔米酉 發表於 2023-8-28 03:55:24

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

直子的爱本 發表於 2023-12-25 23:10:14

有競爭才有進步嘛

我是的十八簿 發表於 2024-1-23 05:44:46

沙發!沙發!

陆子525630 發表於 2024-9-5 06:02:07

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 金色陽光