coiechan 發表於 2023-1-20 18:10:01

再探鳳凰桑拿

再探鳳凰桑拿

星期日早去到鳳凰路
係鳳凰旅店出頭具名又幾架公安車皆唔知攪乜
不外小弟曾經等唔到
問下司理 佢話果d係例止巡場黎 有公安車係度先唔驚
而傢便衣先驚!

去到搵下老相好係唔係度啦
面知返早班!
咁便念搵下**試下啦 面知又返早班
最初睇相睹到個*號皆好鍾意
面知無做!!
實係holy sh*t!
以後司理引見左個!!號比我
一去得15幾cm 減上個樣麻麻 不外皆紮眼
最次要係睹到佢心心有2具龐然具物係度
咁固然要試一試啦!

part 1 講實腳勢幾好 好舒適! 同埋好好傾!

part 2 囡囡恰似好趕工夫咁 當我巖巖回魂時 小弟曾經比園園同小弟年夜戰左三百回開 而小弟亦皆金出兵

跟住次要傾下計 出工

最初個洗足仔
我明顯寫10蚊tips比佢

埋單唔知做咩改左張單 唔係我寫果張 又冇左我署名
同埋銀碼由$10變左$20
我咪問埋單果個攪乜鬼囉
跟住搵返條友仔出黎 佢唔認

頂丫 10幾廿蚊有乜所謂 最有所謂係改左我張家
恰似強姦咁

最初連個10蚊皆冇比1豪子皆痛比佢

埋單港仔$188

囡囡: 6分
效勞: 6分

丫 跟住按完2面幾降去有d肚饑 面知本來鳳凰路m記劈面咁鬼多街邊家食架喎!
仲有得坐!固然坐既量數一般 但有得坐皆好好瞭

守舊估量皆有成廿幾當! 食飽飽 返傢!

安静的小女子 發表於 2023-4-19 04:29:01

難得一見的好帖

尹以为荣 發表於 2023-6-4 21:57:56

不錯,支持下樓主

默默MYQ 發表於 2023-7-19 01:41:52

小手一抖,積分到手!

不好吃荤漳 發表於 2024-2-15 12:12:43

沙發!沙發!

阿威来自山西 發表於 2024-3-7 11:06:06

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 再探鳳凰桑拿