coiechan 發表於 2023-1-20 18:10:01

鳳崗樂X遙

鳳崗樂X

小弟第一次寫report,請多多撐持

昨日去鳳崗探個伴侶, 個伴侶便帶左我去樂X, 個門心皆俾到人以爲係一間初級既場, 問完代價便去洗沐, 沖完便止去戚息廳, 個伴侶皆係第一次黎, 以爲好個太X洋(我天去過無多少間,借視列位brother教路), 但係我皆係以爲太X洋好d, 睹時分唔早便完工啦, 我天做中式(有中,日,泰,法同土耳其式,列位brother知唔知土耳其式係面架), 我個bg按得皆好鼎力, 按腿時皆按得好上, 其間皆有掂到極少主要部位, 呢間係正場, 我諗係唔當心掂到, 該當唔係鼠, 按完便去就寢

陳述終了

麦子971 發表於 2023-9-19 23:19:06

LZ說的很不錯

123457166 發表於 2023-10-26 09:24:31

看帖廻帖是美德!:lol

山人佳燕品 發表於 2023-12-1 20:47:01

學習了,謝謝分享、、、

天下无敌522 發表於 2024-1-27 21:48:07

我搶、我搶、我搶沙發~

尘埃416 發表於 2024-4-21 01:46:45

:lol不錯
頁: [1]
查看完整版本: 鳳崗樂X遙