coiechan 發表於 2023-1-20 18:10:01

問天氣下集!

問氣候下散!

近來睇到很多多少巴挨報導上裏氣候,正在我忍唔住而又念上去既同時,我挨比熟悉既骨女問咩情況,面知佢話佢臨時戚息,果為唔念衰,佢皆叫我無咩事皆唔好上去玩,,皆唔知係咪苦嚴峻???佢又話中心挨年夜山君,而深圳果位皆唔係光亮磊降得去邊,佢為左自保,一定要做返d家比中心睇下,而d小偷皆少左很多多少,唏!皆唔知要挨到幾時?:cry:實係要留港燒肺??
列位巴辦理睇?可唔可托呀?實係無曬心計心情!

hyq481 發表於 2023-9-29 12:19:13

:lol不錯

胡胡胡美丽_ss 發表於 2024-6-28 01:00:34

:lol不錯

便宜老鼠药沼 發表於 2024-7-13 14:09:43

好好 學習了 確實不錯

兔仔妹致 發表於 2024-8-17 05:45:06

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 問天氣下集!