coiechan 發表於 2023-1-20 18:10:01

昨晚慘痛經歷

昨早淒慘經歷

昨早一面多到瞭羅拔版主田貝一間主場,當時一面,面好技師房當時一面半,面知逢到果技師到最初r小費念要一百,死人皆道唔得,仲諗住講咪最多50,面知如今d小費單本來最左邊能夠再減小費上去,好彩耍到佢.

當時候3面半,果為明知那裡無得鎖門,以是換瞭部仄仄德律風才房,我把德律風放到最揭牆然後本人皆揭住牆黎訓.咁到5面幾時,有果部少走我間房拍醉我,我問咩事喇,那德律風借正在,我看看工夫,5面整一分,果部少道如今很多多少客人可不成以出年夜廳訓,我道你有病呀,昔日禮拜三,你唔係同我講你爆到咁呀,人天訓得好好天,你咁皆拍醉人,你實係唔驚比人浏覽,跟住我唔撚理佢,佢恰似走左.早上9面起去,德律風便沒有睹瞭.

用效勞員的德律風挨,仍然通的.厥後曉得偷德律風果條短壽種係我德律風簿收瞭幾果訊息進來又係叫人錢那種,但支誰人又忽然好醉曉得我面叫佢,並且借曉得我柒下柒下一定比人偷瞭德律風.嗚嗚

以後又係例牌下層進場,又話會查又話睇番cctv咁既空話,由於趕住返工,唉明知羅番時機沒有年夜,埋單走人

果時我皆唔念伸果部少偷,但便實係佢完黎以後便失事,呢間場又唔係第一次去留宿,並且有咩能夠我成面半房皆能夠夠膽叫我出年夜廳訓,底子皆唔當我係客人,我實係唔知邊果會肯進來年夜廳又嘈又光咁訓.呢間場便算再去皆唔好留宿,並且我一曲唔覺呢間場很多多少人,並且我面半房前果年夜廳皆唔夠3分之一人,四周又無年夜型disco,酒吧,k等,唔係d人咁自得3面4面先走上去呀.

呢件事死無對証,不外呢到很多多少人城市去呢間,年夜傢當心一面吧果為cctv祗影走廊,底子影唔到d房門心.

落日五湖W 發表於 2023-1-26 06:38:51

看帖廻帖是美德!:lol

王俊杰2017 發表於 2023-2-2 14:09:47

過來看看的

空城乱人心乱 發表於 2023-10-7 09:50:29

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

姜小黑61 發表於 2024-3-13 18:23:52

真是 收益 匪淺

gnmpmnuy35327 發表於 2024-5-18 02:20:51

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 昨晚慘痛經歷