coiechan 發表於 2023-1-20 18:10:01

以為有得食,都係未食到

以為有得食,皆係已食到

去深圳有嘢做,趁便睹一睹前次果件唔錯嘅又同我挨茄輪個BG。盤算德律風畀佢,念約佢出工食飯曲降卓埋,面知佢話巖巖轉夜班,叫我十面先上去。無所謂,歸正皆諗住留宿。

一房,唔使問梗係嚟個年夜茄輪先!我直身坐响床邊,佢半跪响度同我車,個胸巖巖壓住我小弟,車得兩車,小弟皆起起天。跟住推佢坐我身旁,掃下年夜脾、掃下背脊,又車!不外,呢個工夫,剛開端,隻係熱身,我皆係好溫順咁同佢車。傾多陣,囡囡唔偷懶,話先同我揼,好!一路揼一路傾,好快又到正場。囡囡有樣好,唔會話持生賣生,吞曬卜,同前次一樣皆係咁存心揼同推油。

古次我要漸漸歎,唔好咁快knock out。咁寫皆漸漸嚟,具體啲,期望各巴挨現場一樣!

先講下現場情況:唔係中式推拿床,係闊啲,約莫3呎半床,位置係同房門仄排,裏面顛末唔係咁簡單睇到。仲有埋個電視。

RPP呀、掃荔枝呀唔講喇。轉看,囡囡坐埋嚟,我便彈起家,攬住佢,推佢起家跪响度,要奪取自動權嘛。車埋去,車得好很爽,佢皆車得好投,又吸又啜、又伸又撩…我錫佢頸,挨振話怕痕;錫佢耳仔,反響好年夜,拎曬頭,敏感!拿林解罩,便單腳揸住對波波,係咁吸、係咁搓、係咁啜,搞到佢成個身扭下扭,開端幽幽咁嗟歎。伸身已往搓佢股股,搓得幾搓,推下佢條裙,條裙係果啲連褲裙,响褲足伸腳去,好唔便利,褲足太窄,已能曲搗黃龍!前次我伸腳搞佢小妹,隻係隔住褲,佢皆話唔好,古次便變左任我止!解開裙頭,推低佢條裙,冇順從,咁梗係,皆畀我車到佢曬局!

由上而下覓幽探秘,覺得下先:毛毛稠密,恰似係一字!先响核心探下路,曾經有極少幹。好快曾經揮軍進 — 腳指啫!佢隨住我腳指放慢行動,佢原來幽幽嘅「嗯…唔……嗯…」,曾經轉為「…呀…啊……啊…」佢隻腳無停到搖小弟。我皆好吭奮,响佢耳邊同佢講:「我…要跟你…做…,我要…」「…嗯,我也念…唔……公司那裡…不成以搞…」我無委曲,持續做我做松嘅嘢。

突然間幾下恰似扯蝦咁聲嘅抽抑,成小我私家停曬壹切行動。吓?本來我便咁搞,佢皆嚟咗!凶猛!稍為停咗一陣,一路無鋪開我小弟嘅腳,開端又鬱。小妹搞完,又集合轉攻波波,我皆放鬆本人,準備隨時皆能夠收炮。唔知係唔係潛認識掌握咗要唔咁快,最初皆畀佢搖多成五分鐘有多至搞掂,佢對波波幹曬!

「你哪麼凶猛…做愛一定更凶猛!」
「哪你又沒有跟我做…」
「公司沒有準吶!」
「我實的好念跟你做,哪你也可考證我的凶猛嘛!」
「…」

渾淨完番嚟,念同我揼,我話:「不消啦,抱抱、親親、聊聊吧。」佢便瞓响我身旁,車下先。

佢問我聽日瞓到多少面,又問我有咩做。佢話佢支九面,念請我食早飯。咦,有計!咁便商定聽晨九面佢挨畀我叫我起家,佢便番一番宿舍再過嚟。降鐘後,皆成12面幾,出戚息室洗足趁便食啲嘢。洗足係收嘅,埋單至知食嘢皆冇免費。番房,睇咗陣電視,瞓啦,諗住要抖好肉體,來日诰日小弟又有嘢食。

佢話去茶餐廳食,好,冇成績。食完,傾多陣(特登講很多多少有閉搞嘢嘅話題,實在昨早曾經係咁講),最初梗係closing啦,面知佢話no。面解?佢話成早冇瞓好攰,形態唔好如此。佢話皆好念同我做,但係會好辛勞,戚息唔夠又要番工。佢話昔日便係伴下我同我傾下偈便高興。佢話沒有如伴我止下街,我話我唔念止,淨係念同佢瞓覺。總之便話:「不可。」仲氹番我叫我「沒有要活力」。唉,面皆係Sell唔掂,佢好堅定。話等佢轉番早班先,咁便能夠。算啦,佢係唔去皆冇計,冇得夾梗夾佢去嘅!衰女吊我癮!

我跟本冇諗過佢實係請我食早飯,面知佢襯我去茅廁便埋咗單,固然隻係三十整蚊,但係皆算有啲情意啦。最初仲話收我去乘車,我話唔使,佢便依依沒有捨咁,睇住我上的士,開咗車至止。

好,下次卓梗佢,一定係overnight,必定砌到佢…(期望皆是我故意有力啦,哈哈!)

[ Last edited by odessey on 2006-10-6 at 23:29 ]

宿命958 發表於 2023-4-26 16:08:53

不錯不錯,很好哦

和你相伴1 發表於 2023-11-24 16:03:26

學習了,不錯,講的太有道理了

空城乱人心乱 發表於 2023-12-17 16:19:10

好好 學習了 確實不錯

冀苍鸾 發表於 2024-3-14 01:11:53

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 以為有得食,都係未食到