coiechan 發表於 2023-1-20 18:05:00

男女不可以同房???/

男女不成以同房???/

年夜陸恰似有條例男女不成以同房,除瞭係佳藕,係很多多少年前己有,我聽一個退左戚,從前係年夜陸事情多年,常常叫雞的人道,從前去旅店,每一層有個管房員坐係度,恰似效勞臺,佢睹你一男一女房能夠會報公安,\特別是噴鼻港男,年夜陸女,厥後開放後年夜傢念搵錢,呢類效勞員係會帶你們去到房間開門,你醉極少比佢,佢仲會通火,我呢個伴侶話有一次便係效勞員通火走鬼,實在年夜陸一男一女坐的士會比公安查,皆係問你天兩人知沒有知對圓的材料,如講沒有出,會話你天係嫖客戰雞, 會推,我上一年去深圳同個骨女用飯,吃完走時,她要本人去很近坐巴士,我坐的士去沙咀逆路載她,她對峙不願,厥後肯上的士皆本人坐車頭,我叫她坐車尾,厥後才醉起,問同事,同事皆話一男一女係唔好坐的士,不外而傢年夜陸開放左,聽人話係查k場,客房好少去查

芊芊551 發表於 2023-3-3 14:30:38

沙發!沙發!

123457210 發表於 2023-8-7 11:22:19

前排支持下分享

刘金栋 發表於 2023-10-2 00:34:48

我搶、我搶、我搶沙發~

大地歌女妥 發表於 2024-3-13 04:01:53

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 男女不可以同房???/