coiechan 發表於 2023-1-20 18:05:00

10月14日益記的體驗

10月14日趨記的體驗

列位巴挨好小弟初去報到
昨日同伴侶去瞭益記玩,出一出包膠

一到,便睹一個金髮金黃衣的囡囡止去止去
恰似好正咁,不外 not my cup of tea
小弟是豪乳者一族,唔年夜唔玩
第一輪去瞭兩個,嚇x死人,即彈先

第兩輪去瞭,嘩!!童顏年夜雨,另一個是舊了解
本著冒險傢的肉體,我固然要瞭童顏年夜雨

到房,光芒光一面
睇得更實,實係好細個....
我即問佢幾歲,佢話字夠18歲
what the fuxx ?? 18歲皆已夠

腦裡慢轉直瞭,係度念
玩正骨俾人捉到,玩已夠18歲會唔會好年夜劑呢 ?
固然最初是小腦打敗年夜腦,去馬
尋覓丟失的芳華!!

part 1,實係冇咩能夠講,唔係好識搞
part 2,我即叫佢同我推股,腳法一流,好舒適
同佢吹火時,話之前係旅店場受過一個月鍛煉如此
不外佢實係推股,唔會r 小腦
以後到正裏,我固然驗驗貨,脆家!! 18歲的芳華身材公然差別凡是享
以後又啜奶奶,又一指彈,最初一江秋火背身流

完過後,仲有半個鐘
固然吹吹火又抽抽火
埋單是泰式房 $188,沒有是巴挨道的挨合..
尋覓心愛芳華,下次一定要再搵佢
多開列位巴挨支看

遺忘瞭挨代號:死死
實是好林巴

[ Last edited by 阿卡 on 2006-10-15 at 21:59 ]

内托体头 發表於 2023-4-1 05:49:52

幫你頂下哈!!

老橡树1 發表於 2023-8-24 03:11:02

相儅不錯,感謝無私分享精神!

康乃馨老太 發表於 2023-12-31 03:13:51

有競爭才有進步嘛

阿源285 發表於 2024-8-20 22:38:10

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 10月14日益記的體驗