coiechan 發表於 2023-1-20 17:55:15

鳳凰 7Nov

鳳凰 7Nov

Hi brother.

上個星期聽與Robert 兄錦囊, 星期兩下戰書獨闖鳳凰. 先係關隘搵到 Bus 17. 等15 mins 上車, 到站後, 睹到 KFC 下車, 本來諗住食極少家先上去, 但環不雅四周皆冇咩好既茶餐廳食下. 算, 曲上去鳳凰.

去到樓下, 忽然有一 d 驚. 睹樓下個 KO 同個鳳凰帶位蜜斯, 係到稀稀傾, 但諗心一層, 該當皆係似 KO 溝女姐 (P.S. 難道鳳凰同 KO 閉係非常優良????)

上到去, 換衣室比念像中年夜很多多少, 末於能夠唔駛俾 locker 仔視住洗沐, 並且, 情況衛死極好, 一個好舒適既覺得 . 好中不敷係唔知面解個桑拿室(坤蒸)會係 locker 櫃劈面, 本來諗住蒸一蒸, 但恰似俾人當係植物咁睇, 算....

出到年夜廳, 又係好年夜, 好坤淨, 能夠實係新拆建閉係. 冇幾耐, 一個小肥女人(p.s. 後尾先知佢係主任) 走埋黎拆訕, 又問係咪第一次黎, 又問我知唔知港式幾錢, 有冇熟悉囡囡等等...(p.s. 但我由開端皆冇講過我係玩港式, 難道我個樣實係好慢色, 以是佢先咁問:cry::cry::cry::cry.

本來念揀 robert 兄引見既 *^, 但上松鐘, 並且有個救國豪傑正係到輪松, 再選 *%, 又係上松鐘. 實係十分白呀下. 但教 robert 兄講, 沒有吃兩腳 lin. 咁我便叫主任佢引見啦!!!!

到房, 有電視, 係門心除鞋. 但唔知係咪實係咁好死意, 我睹恰似有很多多少 brother 係到咁, 很多多少房門心皆有鞋. 後尾問囡囡, 佢話死意皆 ok, 閒日皆有三, 四個客咁喎.

古次主任引見既係 *!. 壹般貨品, 但抱住唔彈心態, 照食可也.

Part I. OK, 有效 BB 油齊背推, 爽. Feel 到係故意機按

Part II. 有按前線式 feel. 好舒適, 固然身體短奉, 但我皆唔係太 care, 袛正在過動手癮.

睹佢按得幾好, 減一粒鐘 ($80). (p.s. 以後每再減一粒鐘支 $70, $60, $50, $50 etc)

嗚, 又再一次梅開兩度, 本來俾囡囡 dum 再減多一粒鐘, 但教前人所道, "沒有(為)能也, 非沒有(能) 為也. 決議抛卻.

埋單降樓 $298. 陳述終了

俺乃小潜mg 發表於 2023-4-10 13:16:04

幫你頂下哈!!

永远就三年疗 發表於 2023-4-26 14:25:58

多謝你分享

成圣 發表於 2024-1-31 20:30:10

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

六翼天使494 發表於 2024-5-21 08:03:50

過來看看的

枣强公用号 發表於 2024-8-29 22:45:35

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 鳳凰 7Nov