coiechan 發表於 2023-1-20 17:55:15

早幾日...偷跳 鳳凰

早幾日...偷跳 鳳凰

好sorry.....部腦中曬毒,now sin 上得返網挨report~
禮拜一 下戰書 5点 鐘...係無諗過偷跳 的時分....腳機 響起~
伴侶倡議舉動...由於我 當日的定力 ,遠付 整~~=_=haha
上到羅湖 會集伴侶 曾經 約8:50pm....動身鳳凰~~~
當日唔係咁多人ja wor......能夠第一次 係常日去~
到房...第一個去的女女........勁好 ><有d 驚嚇......本人找返前次的女女
(實在我以爲咁 彈女女...d 女女好 慘,但......又在理由瘧待本人ga ma...)
........實在 實係好 like推 patpat 0個part......實係好爽.......
完過後諗住食d 家便走,其時好唔多一面瞭~
但我支到......我係某一正場 識的 小mm 疑息...佢話去 唱k.....
咁我便忍唔住咁.....叫埋幾個fd..去......K歌王~
我係第一次去k 歌王....皆幾ok wor.....好年夜間~....同hk 無別離
我天 7 小我私家....共$220 蚊ja.....(租金).......(之華仕 +2 收綠茶=480蚊睹到)
第一次睹mm d 同事.....=_=" (一個字......唉) 但算吧~fd姐......wakaka
唱完約4:45am...返到home 5:30.........6:40起家返地皮 =_=.....人皆癲.......
...明顯話 偷跳....now 皆唔知仲算唔算叫 偷跳呢 ?
鳯凰 常日夜上(星一~星五)...係唔係 好少女女ga?

123456833 發表於 2024-1-21 03:24:32

真是 收益 匪淺

深渊金哥哥j 發表於 2024-2-16 17:56:25

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 早幾日...偷跳 鳳凰