coiechan 發表於 2023-1-20 17:55:15

11號晚三金華之旅

11號早三金華之旅

11號早晨左羅湖,原來念去三金泉留宿,趁便串下換衣仔,但是工夫隻是9:45分,資客話古早太多客叫我要11:00先得,ok,算!坐時問下三金華資客如今上去能否留宿,三金華資客話冇成績,上到去小貓兩三隻,肥佬系度,但以往部少唔鬼睹左,一個從已睹過既女部少問我要做咩式,我便扮唔識咩式挨咩式,佢話港式便齊身推油,仲有冰水苦話,猛苦叫我做冰水話除曬衫減波推咼話合真300,,跟住我話我唔瞞你幾個月前皆上過黎三四次瞭,但我話從前D女皆唔係話太得又串,好瞭批注後,叫佢帶個好D既!
BG 出去75分,年夜波減好細微小肥,但part 1十分之正,由期於降油推C 眼果部分出格爽,part 2皆十分ok,part 2時我翻開她衣服玩波波,年夜而滑腳,不外唔肯撤除上衣,隻肯俾開到佢件衫一半,嘴埋lin,原來亦唔肯摸裏,隻肯摸內褲裡裏,但我越摸覺越幹,苦唔理瞭,我一腳曲情插裏,開首唔肯但最初便範,個BG 係湖北人,22歲,但衰左我飲左幾杯減上訓醉後又記推佢no瞭,呢個BG 我以爲效勞好,下次會返食,但又記推佢no,好瞭講到換衣果度,仆街完整同三金泉唔同,最少主動自教幫開火洗沐同拿牙收埋牙膏!

埋單138+10足+10換衣

[ Last edited by ak-47 on 2006-11-13 at 00:59 ]

http://blog.donews.com/images/blog_donews_com/sbewcw/30400/r_Im.jpg

水草香蕉壁 發表於 2023-2-18 13:33:26

謝謝樓主,共同發展

历史人物费 發表於 2023-4-4 20:13:53

學習了,謝謝分享、、、

廊桥遗梦504 發表於 2023-5-27 19:34:28

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 11號晚三金華之旅