coiechan 發表於 2023-1-20 17:55:15

和平路 好運來~

戰爭路 好運去~

星期六下午, join戰友們, 帶我去試新場(戰友A o係公司印左coupon, 98蚊玩腳做仔), 於是一止三人剎上去戰爭路一間叫 好運去桑拿!

實在開始我天上去問下d coupon用唔用得先架ja, 果為係口角print 的, 而問過司理佢話ok , 咁便得左
/////
先去locker位果邊, 好窄, 有d 迫, 減上依日仲要係星期六, 很多多少c hing o係果度, 仲涼位仲要得4 格, 完整唔夠用, 要等下先有位洗黑黑!
沖完便出年夜廳, 唔好話年夜, 中廳曾經畀裏佢 ; 由於人多 房又謙, 惟有一路睇電視一路等, 比及我訓著ZZZZZzzzzzz ; 司理皆扮死狗咁背我天"o沙個o林", 睹佢有規矩, 算啦
/////
等既同時, 某幾位bg o係房間出收支, 視左幾個, 皆係某一,兩個睹得下眼!
廿整三非常鐘到, 有房啦, 戰友們佢天便出色先, 惟獨我, 彈左三個囡囡, :cry:, 果為冇個好樣又冇乜身體, 司理埋黎話而傢臨時無再多技師, 咁我立即; 隨著我同司理講, 我等下啦 (司理話叫我出返廳等, 咁我睹坐o係度皆無用, 出返去囉
又等左十整分鐘, 再次房, 古次司理畀兩個囡囡我選, 嗶...............兩位bg身體好年夜比照, 我選既囡囡no . 182, 名叫阿蝶, 佢腳臂有胡蝶文身 , 以是叫阿蝶, 囡囡波波最少有36D,小肥 :th_up:, 惋惜樣得果6.5分, 唔係索, 但皆好過別的果個囡囡果啦
//////
先黎講part 1 , 吹火, 降BB油推拿, 囡囡腳勢唔係唔好, 縑佢d 腳由少左d, 抓到我肉有d痛 (固然, 仲要抽火, 玩年夜波波)
有面女沒有幸, e 囡囡本來要開年夜果時先畀你挨車輪, 玩mm, 啜lin, 波波則任玩唔嬲, 睹最少有d 揸拿, 算數, 不外, 36D 既佢, 又實係好硬好彈, 好好玩
到PART 2, 唉...............皆係絕望, 一d 皆唔生, 假如連波波皆冇得玩, 我皆唔知幾時先會畀囡囡搞出水, 什至冇水出
出完水, 波波又玩到悶, 睹剩十整分鐘皆唔按lu , 間接降鐘走去洗沐
埋單$98 + $10 (請囡囡飲家)=$108人仔

何幕之之rl 發表於 2023-2-6 01:20:28

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

爱之关怀阿飞米 發表於 2023-3-23 02:58:23

看帖廻帖是美德!:lol

vvvvvvyb 發表於 2023-12-16 05:49:50

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

忆清静丫 發表於 2024-5-11 12:27:26

LZ真是人才

乐态思 發表於 2024-9-5 23:32:50

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 和平路 好運來~