coiechan 發表於 2023-1-20 17:50:01

X源 good service

X源 good service

昔日本來無籌算北上. 11面閣下支到老闆德律風話琴早三鼓同個客開完會有款辦慢要重做,叫我上深圳間廠諗諗面能夠昔日趕件辦出去. 係途中老闆又挨去話做客搞錯家能夠開年夜貨. 係半路半途又吾念返公司,以是持續北上同間廠work埋做貨期. 3.30pm閣下做完曬D家便走. 又吾係好念返公司, 以是便挨個德律風俾個舊相好. 佢話要五面先得閒. 苦我更係吾等啦. 便挨的去佐健X. 呢間場皆有好幾個月無去過. (本果係念去多D吾同場試下).

上到去hardware仍然係苦陣舊, 花灑皆係吾夠力. 但locker仔號召得吾錯. 沖完涼出年夜廳, 個女部少馬上走過去問飲咩. 要吾要洗足, 有沒有mark開邊個. 我話無叫佢引見. 格佐三分鐘閣下個女部少走去同我講個房ready 同開佐爐等陣房吾會太凍. 呢D便叫Service啦.

到房個女部少話開技師比力飽滿問我介吾介懷. 我話吾係好肥果種皆OK. (小弟吾係太中意太廋女. 技師到去係中女 !#. 樣5分啦. 我以爲吾係太肥. 個波皆算年夜, 唯一吾好便係有個肚腩, 無所謂啦. 人天皆係為糊口啦. Part1, 推背皆吾錯. 推但太約兩非常鐘便推pat pat, 推pat pat時期皆有R下荔枝掃下C眼同搞下小kent kent個頭. R pat pat手藝一般啦. Part 2 回身. 先坐係床尾按下小kent kent, 年夜睥同R下荔枝. 跟住便坐係我旁聽同我挨飛機. 苦我更係高低其腳(格住條褲摩). 過佐陣條女便主動訓D小小比個蓮我吸. 好快小kent kent便嘔黑泡。個技師便幫我清算完便去洗腳然後歸來同我按腳同吹火. 個技師須然係中女壹樣係一般但service吾錯,會再搵佢.

呢間場由locker仔, 部少至技師的service皆吾錯.其他埸皆該當教下啦. 我D比錢係購service吾係去受氣架.

宇转好帖鄙 發表於 2023-3-9 06:30:06

前排支持下

123457227 發表於 2023-4-28 17:18:07

真是 收益 匪淺

流动532 發表於 2023-8-7 08:27:51

過來看看的

井底燕雀傥 發表於 2023-12-9 00:27:44

多謝你分享

jiaguangqin 發表於 2024-8-13 13:42:47

幫幫頂頂!!

0Zombies0 發表於 2024-9-2 15:50:57

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: X源 good service