coiechan 發表於 2023-1-20 17:45:00

精液倒流休閑會所

粗液倒流戚忙會所

昔日下戰書悶悶天,睹到友臺告白,原來諗住去北海xx,止過睹到,恰似有d印象,咪又去睇睇囉,呢間家皆幾出格下,系三樓,要顛末人天office門心,銀止先到,去到洗沐,處所一般,果為無坤蒸,熱火又唔夠,好d凍親小弟,不外locker仔幾好招乎,然後上房啦,面知話已有房要係戚息室等,先下戰書五面幾,好旺場,其間睹到d bg止出止,量素唔錯下,等左十互分鐘,有房,無熟悉,輪牌,no ^#,細細粒,四川妹子,廿兩,三歲閣下,本來,而傢羅湖皆玩東莞家,$128,機餐,$350半套,$460齊套,重有$560,我唔記得話有咩玩,開首我便話機餐啦,bg便話機餐唔好玩,叫我玩齊餐,我便話無錢啦,而半套又話唔抵玩,咁便話叫佢半套收機餐,佢便一心容許,能夠搵錢過年啦,先去bm,冰水,帶套心爆,吹足廿幾分鐘,無炸形,有heart,減分,跟住洗沐(房內有洗沐處所同年夜木桶,我估玩齊套一齊洗沐掛)以後便幫我按左陣話等我回氣再按jj,挨左半粒鐘皆出唔到,實係粗液倒流能夠小小弟近來用很多過甚,bg便話咁樣唔出好傷身架,冒死又錫我耳仔,心心,不外皆唔得,到夠鐘咪走人囉,埋單時收左張三十蚊現金卷下次用,皆值得再去,果為睹到d bg唔錯,locker話,^,*,(%,*(幾靚女,疑沒有疑由你啦

陈嘉凯 發表於 2023-7-18 01:51:28

我是來刷分的,嘿嘿

123457262 發表於 2024-3-10 07:54:14

支持一下:lol

心随674 發表於 2024-5-12 08:03:42

支持一下:lol

一心之恋祭 發表於 2024-6-26 10:40:45

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 精液倒流休閑會所