coiechan 發表於 2023-1-20 17:45:00

尋日過左大海

覓日過左年夜海

去左帝濠....

我成年去過...一到去衫洗沐..

火池邊局部皆係D 擦背女.(中女)...係咁問你駛唔駛輔佐洗沐..(我便在理佢天) 本來連換衫果講皆係女人輔佐..實攪鬼

出到年夜堂....睹到很多多少 PINKLADY..(做年夜堂果D囡囡)..

我做左個採耳..(皆幾舒適)

過一陣..司理話火池有家睇...出到去..睹到有三囡囡除曬衫褲舞蹈..

以後一年夜班囡囡出黎比人揀.

最攪家便係件衫...個個 三角位皆有個窿,能夠睹到曬D毛毛架

睇降最好皆係臺式...(但我以爲皆係年夜陸妹..)$14XX一Q恰似唔係咁抵..

以是皆無揀.....

睇完番年夜堂...叫找其中式...一 陣便房..

黎到一個囡囡..年夜陸妹..但樣OK..波年夜年夜咁..

按左一陣便問要唔要單飛+300元...又話能夠撲一次..再出屢次咁..

咁我便OK啦.....佢搵左個姊妹黎...細細粒但後死D..OK算啦...

以後內文對辦....(唔駛講咁多啦)..

做完出黎沖身..再年夜堂食左碗麵...先走.(最初皆幫襯左個日式洗沐).

洗沐個囡囡係咁渣住我細佬唔罷休咁(卒)...不外出左兩次..(故意有力啦)

換衫走人....

噴鼻港購 888元套票..再補多 600元..齊數 14XX..

跟住去左金莎..執番 5舊...古次路程皆OK啦

[ Last edited by ETC on 2007-1-14 at 15:30 ]

123457148 發表於 2023-1-26 06:27:16

有競爭才有進步嘛

小雨粑粑2012 發表於 2023-7-12 17:23:12

不錯,支持下樓主

遨瀚 發表於 2023-10-18 23:33:31

多謝你分享

什么大师特 發表於 2023-12-6 19:23:01

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 尋日過左大海